Telefon: +36 30 436 2611
Dayka tér 4., Budapest: Térkép
Áraink

Áraink

Esküvőszervezés, Magán rendezvények:

Minden esetben speciális, teljesen személyre szabott ajánlatot adunk, hiszen egy esemény függ attól is, hogy mekkora részben kell részt vennünk az esemény létrehozásában, illetve milyen szolgáltatás(ok)ról van szó. Azonban mindig a legjobb költségmegoldásra törekszünk, ami a legkevésbé terheli meg a Párok pénztárcáját.

Ha tanácsadásra van csak szüksége a fiatal párnak, de saját maguk szeretnék megszervezni esküvőjüket, akkor ajánljuk másik szolgáltatásunkat, az Esküvőszervezési Konzultációt. A szolgáltatás díja: 10.000 Ft+Áfa/óra. Természetesen segítünk megtalálni a legjobb szolgáltatókat az esküvőjükre, a szükséges tanácsokkal ellátjuk a párokat és megadjuk azokat a kontaktokat, akikkel esetleg eddig nem sikerült felvenni a kapcsolatot. Ebben az esetben nem veszünk részt a Nagy Napon, sem az előkészületekben.

Csak az esküvő napján történő lebonyolítás díjai:
(A feltüntetett összegek tartalmazzák cégünk 2 szervezőjének jelenlétét az esküvőn. Ebben az esetben aznap segítünk abban, hogy minden zökkenőmentes legyen és ne a párnak, a családnak kelljen semmivel foglalkoznia, hanem mindenki felszabadultan ünnepelhet.)

A szolgáltatás díja: 10.000 Ft+Áfa/óra, de minimum 6 óra, beleértve a szertartásokat. Ez az ár továbbá magában foglalja az esküvőt megelőző 2 alkalmas – egyenként max. 60 perces – konzultációt, e-mailes, telefonos kapcsolattartást, problémamegoldást.
További találkozókért 5000 Ft+Áfa/órát számolunk fel.

Céges rendezvények:

A rendezvény típusától függően, egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk a bennünket felkereső cégek, vállalkozások számára.
Ezen ajánlaton felül, a rendezvény méretétől és létszámától függően, szervezési díjat számolunk fel, amennyiben a kiválasztott szolgáltatók nem juttatják vissza a közvetítési jutalékot számunkra. Ebben az esetben sem haladja meg díjazásunk a megszokott ügynökségi díjakat!
Ezen szervezési díj magában foglalja az összes ügynökségi költséget, tehát ezen felül semmiféle más díjazás nem illeti meg cégünket!

Fizetési feltételek (mindkét rendezvénytípus esetén):

Az elfogadott ajánlat visszaigazolását követően, a Szerződés aláírásával egyidejűleg, a szerződött összeg 40%-a, a fennmaradó 60% pedig, a rendezvény napját megelőző héten, legkésőbb 3 nappal a rendezvény előtt fizetendő.
Ettől eltérni egyéni megállapodás esetén lehetséges, de a teljes összeg kifizetése, legfeljebb a rendezvény napján meg kell, hogy történjen!

 

Elérhetőségeink:

1118 Budapest, Dayka tér 4. fsz.2.

Barnaki Kamilla, Tel.: +36 30 436 2611
Fax: +36 1 700 1585

Rólunk mondták:

Mi megőrültünk volna magunktól a helyetekben, de ti képesek voltatok minket elviselni és óriási szeretettel és odaadással kezelni az rosszaságainkat.

Nóri és Ádám

Lájkolj minket!