Telefon: +36 30 436 2611
Dayka tér 4., Budapest: Térkép
Rólunk

Rólunk

Pár sorban rólunk…

Az esküvők, és azok szervezése felejthetetlen, fantasztikus dolog. Olyasmi, amelyre évek, évtizedek múltán is örömmel és elégedetten gondol vissza nem csak a pár, hanem az esküvő összes jelenlévője is.

Munkatársaink, szolgáltató partnereink szakmai tudása, sok éves tapasztalata a kulcsa annak, hogy az általunk szervezett esküvők, rendezvények a lehető legtökéletesebben, kifogástalan minőségben legyenek lebonyolítva.

Stílusos, nagy aprólékossággal és odafigyeléssel megszervezett rendezvénnyel igyekszünk összhangot teremteni az ügyfeleink elvárásai és a megvalósítandó esemény között.

Velünk együtt, tapasztalt dekoratőr csapat, cateringes cég, kiváló fotósok, videósok, zenekarok, vőfélyek, ceremóniamesterek, és még sok más rutinos szolgáltató dolgozik azon, hogy a Nagy Napotok minél tökéletesebb lehessen. Cégünk, éppen ezért felkészült mindenféle igény megvalósítására az egyszerű esküvőktől, a különleges, egyedi, extrém esküvőkig. Nyitottak vagyunk minden elképzelésre. Kreativitásunk, problémamegoldó képességünk átsegít minket minden akadályon.

Magas színvonalú szolgáltatásainkat a hozzáértés, a maximalizmus, a diszkréció jellemzi. Ez a magas színvonal azonban nincs egyen arányban annak áraival. Nem a legdrágább esküvőkre törekszünk, hanem arra, hogy anyagiakban és színvonalban is a legtökéletesebben meg tudjunk felelni megrendelőinknek, valamint minden fiatal párnak, aki felkeres bennünket.

Szervezővel együtt dolgozni ma már nem „luxus” kérdés. Egy megálmodott, tökéletes esküvő lebonyolításához szinte elengedhetetlen dolog. Ahhoz, hogy mindig legyen mellettetek valaki, akitől segítséget, tanácsot kérhettek, fontos, hogy szervezési díjat nem számolunk fel, hiszen szolgáltatóinktól kapjuk a jutalékainkat, melyet a megszerzett munka után fizetnek számunkra. Így nem kell még attól is tartanotok, hogy „Vajon mennyit kell még a szervezőnek is fizetni?”, mi a megállapodásaink szerint vagyunk javadalmazva a választott szolgáltatók által.

Amennyiben, mégsem teljes körű esküvő szervezése miatt kerestek fel bennünket, hanem kizárólag konzultáció végett, akkor ajánljuk kiegészítő szolgáltatásunkat az Esküvőszervezési Konzultációt.
E szolgáltatásunk azt a megoldást jelenti, amikor az esküvőszervezés folyamatát végigjárjuk a párral együtt, de nem mi szervezzük meg azt. Minden tanácsunkat, illetve tudásunkat megosztjuk a fiatal párral, akik így saját szervezésű esküvőjüket és annak szervezési bonyodalmát akadály nélkül megvalósíthatják.
További információt az Áraink menüpont alatt találtok erről a szolgáltatásról.

Természetesen bármely szolgáltatásunkat veszitek igénybe, az árajánlatkérés és az első alkalmas konzultáció díjtalan és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Reméljük, cégünk bemutatása megnyerte tetszéseteket, és felkerestek bennünket ajánlatkéréseitekkel, és hamarosan az Ti Álmaitokon dolgozhatunk!

Barnaki Kamilla
Okleveles esküvőszervező
Iroda tulajdonos

 

Elérhetőségeink:

1118 Budapest, Dayka tér 4. fsz.2.

Barnaki Kamilla, Tel.: +36 30 436 2611
Fax: +36 1 700 1585

Rólunk mondták:

Ti tudtátok egyedül mit is szeretnénk. Köszönjük ezt a csodás napot!

Ildi és Fecó

Lájkolj minket!